Stugan

HejHej:)
Vaknade idag och åkte till stugan :)
Sitter här nu och ska strax gå ut, men tänkte uppdatera lite innan. :) hörs mer senare
@mig

Hollywoodfruar!

Hejsan! idag var det första skoldagen efter skommarlovet och min först gymnasie dag. Men det känns som att jag har hamnat i en bra klass och det känns bra. :) Nu hade jag tänkt att jag ska gå och ta lite fika och sedan sätta mig framför tv och se på svenska hollywoodfruar! :D

hehe bjuder på en bild på Maria Montazami, Julia och Jag :D

Lördag

Hej! Min morgon började med att vi åkte ner till stan och åt en god hotell frukost, sedan blev det en sväng på stan också. Idag är det lördag och på måndag så är det dags att börja skolan igen... men de kan bli skönt de med. plus att det snart är höst och hur mycket snygga kläder finns det inte då;)? Jag tycker att det är mysigt med hösten då man kan tänka ljus och en brasa och bara krypa ner under en filt. :)
@mig

Saker





Lite nya saker:)


En promenad för nån dag sen




Fredag


Hej idag så åkte jag in till stan igen, och gick runt där fick ett par skor av mamma också:) visar sen:) gick även till tandläkaren och så:) nu har jag precis ätit tacos och ska gå och se på lite O.C avsnitt:) kanske även blir ett kvällsdopp!? vi får se:) kram


Torsdag



@Mig:)


Nytt i bloggen!

Nya:



Gammla:

Gjort om lite i bloggen vad tycker ni:)? var de bättre innan eller blev de finare nu:)?


10 augusti

Hejsan! Idag så åkte jag in till stan en stund och gick runt lite där, hittade lite små saker som är bra att ha sen till skolan:) ´visar bilder senare när jag har fotat de.
Ska gå och se på lite O.C avsnitt nu, är de nån av er som har sett de? Man blir beroende för de är så himla bra :D

Bloglovin

bloglovin bloglovin
 Glöm inte att följa mig på bloglovin:) Jag gör gärna bloglovin byten ;)

Sol

Sitter just nu och kollar runt på olika kläd sidor, det har kommit in mycket fint på hm, nelly och modekungen. :)

Idag så har jag varit ute och knäppt lite kort, och har fixat lite här i stugan:) det blev en till dag med fint väder, jag är glad för alla soldagar som kommer nu på slutet av sommarlovet.



Tisdag






whi..

Söndag

Hej!
åkte in till stan idag en stund och sedan iväg på några affärer med pappa:) Blev BiteLine till middag och snart ska jag se på en film.
Slänger upp en bild också:)



En dag i vattnet


Här är några bilder sedan jag badade med sappo:)

Så snyggt från HM



Stockholm - shopping



Ipad väska:




Fick en äkta LV väska :D!




Stockholm

Hej! jag har inte uppdaterat något sen jag kom hem från stockholm för jag har varit ute och badat och njutit av de fina vädret, men tänkte uppdatera lite bättre nu:)
I fredags så åkte vi till Stockholm och kom dit vid 3-4 tiden så vi passade på att gå och shoppa lite då:) sedan så skulle vi äta och vi satt oss vid ett bord och sen så sa mamma titta där sitter ju Maria Montazami's familj och äter bordet bredvis oss:D men vi ville inte störa dom med att fråga om vi fick ta ett kort så efter att vi hade ätit så gick vi:) men sedan på lördagen så gick vi hela dagen från 10-6 och shoppade, =D sedan gick vi på östermalm och åt god mat på grodan hihihi. och sedan när vi skulle gå till vårat hotell på sture plan så stannade det en taxi bil på andra sidan gatan och så klev Maria Montazami ut ur den och då passade vi på att knäppa kort :D



RSS 2.0