It's Friday, Friday!!

Musik som spelas i mitt rum just nu! :D



Tidsfördrift med alva och Jennifer 


Skolan

Sitter på skolan nu och väntar på att lektionen ska börja och jag ska få mitt hem prov så jag kan åka hem :) ca bara en timme kvar nu tills det börjar :p


Tidig dag

Gick till skolan vid halv 9 för vi börjar kvart i, men vi hade en genomgång sedan fick vi arbeta själv och så. Jag gick hem istället och kan arbeta hemma. :)
Om en stund så åker jag in till birsta och kollar om det finns något fint där! :D


Gossip Girl

Hej! ska gå och lägga mig och kolla på lite Gossip Girl nu, vet inte om jag håller på att bli förkyld eller något har ialla fall väldigt ont i huvudet och halsen.

Äntligen!!

Nu kan jag mobil blogga igen och kommer att göra det ofta :)

Började kvart över 10 idag och har bara haft idrott och mentorstid. ;) fick även veta att imorgon så får vi arbeta med religionen hemma och jag är klar så jag slutar vid 11 imorgon. :)


HJÄLP MIG ATT VÄLJA!

Funderar på att flytta tillbaka min blogg till www.melindanordlund.blogg.se, VAD TYCKER NI?
Snälla kommentera vad just du tycker! :)
www.typmellis.blogg.se
ELLER
www.melindanordlund.blogg.se

Dubai

Om några veckor så åker jag tillbaka till älskade Dubai =D gaahhh jag lääängtar!!! :D
Här är några bilder sedan förra gången jag var i Dubai :D
Alla bilder av knäppta av mig, kopiera ej!

Lördag

HejHej! Sitter i stugan nu och har precis ätit middag :)
ska nog se på någon bra film ikväll och äta lite godis och annat gott! slänger nog in ett inlägg lite senare med :)
Kram
@mig

Gårdagens shopping

'
Var en sväng på birsta igår med Maja :) fick med mig det som är ovanför och ett par örhängen som jag inte orkar visa just nu. :)

15 idag 16 imorgon

Imorgon fyller jag 16:D Hinner inte skriva mer just nu men jag tänkte bara slänga in ett inlägg :) vi hörs kanske mer imorgon :)

FREDAG !

Då var det fredag igen då, super härligt! slutade vid halv 3 idag och åkte en sväng till birsta med Anja, mysigt! :) sedan på kvällen så åkte jag ner på stan och åt middag, det blev pasta och kyckling. :) Har precis sett idol också, och nu ska jag slå på gossip girl. Vi hörs! =D

Söndag


Ska gå och se nått avsnitt av Gossip girl nu, jag har sett klart på OC :(. Men gossip girl verkar bra så ska se de:) Senare ikväll så börjar ju idol också det måste ja se. :) Börjar få ont i huvudet och börjar känna mig lite små sjuk så får ta det lungt och hoppas på att de går över. Imorgon så är det ju skolfoto också, vi hörs senare! :D

Smurfarna

Ska på idag och se SMURFARNA :Dhihi! Hoppas på att den är bra, vilket jag tror att den är :)


Gårdagens klädsel!

Såg ut så här igår på skolan. Hörs senare!

Boys don't cry

I tisdags så var Ulrik Munter i birsta och uppträdde var där en stund och kollade. Det vart inte så jätte bra bilder men dom får duga. :)

New shoes!


Modelljakten!

Åkte ner på stan idag efter skolan och kollade på modelljakten, jag var inte med och tävlade men kände några som var de. Det var kul att se Kenza och Andreas :)

@mig

Paket


 

Beställde hem några iphone skal i söndsgs och fick dom på tisdagen så det gick fort och jag är jätte nöjd! de är kul att kunna ha olika ;)



RSS 2.0